Joogakurssi.fi jäsensivustolla 

💛 Heti käytettävissä yli 170 harjoitusta
⏰ Voi valita harjoituksen ajan tai teeman mukaan
🏡 Joogaat kotona juuri silloin kun haluat
⭐ 6 erilaista joogahaastetta vuoden aikana
💪 Joogan lisäksi meditaatiota ja lihaskuntoharjoitukset
🙋‍♀️ Ammattitaitoista hathajooga ohjausta 18 vuoden kokemuksella
🏵️ 7 päivän tyytyväisyystakuu
💶 HINTA 22,90€ / kk sisältää haasteet ja joogakurssi.fi jäsenyyden
🎫 Smartum, Edenred, ePassi liikuntaetuudella tai laskulla maksu määräaikaisiin jäsenyyksiin 3kk tai 6kk, lähetä sähköpostia katja@joogakurssi.fi niin saat ohjeet.

Voit käyttää joogakurssi.fi jäsensivustoa puhelimella, tietokoneella tai tabletilla omien aikataulujesi mukaan. Käytössäsi on myös kattava joogaliikepankki ja harjoituspäiväkirja. Joogakurssilla järjestetään vuoden aikana useita JOOGAHAASTEITA joiden tarkoituksen on inspiroida ja motivoida sinut lempeästi joogamatolle. 

Joogakurssin tyytyväiset asiakkaat

”Ihanan selkeä ohjaaja ja hyvin löytää eri teemoilla ja kestoilla harjoitukset.”

”Kokonaisvaltaista hyvinvointia  keholle ja mielelle. Ohjaaja Katja paras❤”

”Kurssin myötä joogasta on tullut osa arkeani koska voin harjoitella missä ja milloin vain.”

”Joogakurssi on hyvä koska voit joogata missä ja milloin itselle sopii ja löydät helposti hyvän harjoituksen. Selkeästi ja rauhallisesti ohjatut harjoitukset. Harjoituksen jälkeen on hyvä olo ja hyvä mieli. Suosittelen!”

”Tämä joogakurssi on ihanan lempeä, ja itse ainakin tykkään lyhyistä harjoituksista, koska niitä tulee helpommin tehtyä. Kynnys aloittaa on matala, ja lyhyestäkin harjoituksesta saa hyvä olon ja mielen.”

”Katja ohjaa lempeästi ja kannustavasti. Sivustolta löytyy aina teeman mukaan sellaisia harjoituksia mitä kehoni kulloinkin kaipaa. Erilaiset haasteet kannustavat ylläpitämään harjoitusta.”

”Ihan ensin iso kiitos joogarakkauden sytyttämisestä. Montaa päivää ei ole mennyt niin, etten olisi edes jotain pientä jooga harjoitusta tehnyt. Olen joogan myötä päässyt useita vuosia piinaavista alaselkäkivuista. ”