Jooga kotona omassa rauhassa.

Joogaa kotona

Kotijooga tarjoaa sinulle vapautta ja joustavuutta harjoitella omassa tahdissa ja tilassa, omien aikataulujesi mukaan.

Valitse jooga kotona kun haluat

  • Tasapainottaa vireystasoa ja kuormitusta
  • Ylläpitää fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia
  • Joogata omassa rauhassa, omien aikataulujen mukaan

Kokele maksuton 20min joogaharjoitus

Maksuttomassa joogaharjoituksessa

  • lempeästi pehmitellään selkää, lantiota, jalkoja ja hartioita
  • tehdään ryhtiä avaavia liikkeitä
  • tehdään turvotusta poistavia liikkeitä

Joogalla voidaan vaikuttaa kauneuteen monella tavalla. Kehon kireydet heijastuvat myös kasvojen kireyksiin ja huono ryhti näkyy kasvoilla. Myös stressi ja turvotus vaikuttavat kauneuteen.

Joogaa kotona säännöllisesti tämän lempeän harjoituksen parissa ja huomaat kuinka se vahvistaa kauneuttasi.

Online joogakurssilla joogavideot, meditaatiot ja lihaskuntoharjoitukset - kaikki samalla rahalla

Joogaa kotona milloin haluat. Tarvitset vain nettiyhteyden. Jäsensivustoa käytät helposti puhelimella, tietokoneella tai tabletilla.

Joogakurssilla voit valita harjoituksen teeman tai keston mukaan

Säännöllisellä joogalla

Stressihormoonien eritys laskee

Hormonitoiminta tasoittuu

Aineenvaihdunta tehostuu

Kiristykset ja kivut höllää

Liikkuvuus lisääntyy

Unenlaatu paranee

Lihakset vahvistuu

Hengitys syvenee

Ryhti paranee

Joogakurssi jäsensivustosta kokemuksia

”Hyvät ja selkeät ohjeet. Eri pituisia harjoituksia. Eri teemoihin kohdistuvat harjoitukset. Hinta/Laatusuhde hyvä. Sopivasti uusia harjoituksia.”

”Jooga ohjauksesi ovat olleet aivan ihania. Myös mieheni on osallistunut kahdella kertaa kotijoogaan, ja piti ohjauksestasi. Ohjaukset ovat selkeitä, mikä on mielestäni joogassa erityisen tärkeää. Myös kiireettömyyden tuntu rauhoitti harjoituksen äärelle. Kiitos! ❤️”

”Tämä joogakurssi on ihanan lempeä, ja itse ainakin tykkään lyhyistä harjoituksista, koska niitä tulee helpommin tehtyä. Kynnys aloittaa on matala, ja lyhyestäkin harjoituksesta saa hyvä olon ja mielen.”

”Katja ohjaa lempeästi ja kannustavasti. Sivustolta löytyy aina teeman mukaan sellaisia harjoituksia mitä kehoni kulloinkin kaipaa. Erilaiset haasteet kannustavat ylläpitämään harjoitusta.”

”Joogakurssi on hyvä koska voit joogata missä ja milloin itselle sopii ja löydät helposti hyvän harjoituksen. Selkeästi ja rauhallisesti ohjatut harjoitukset. Harjoituksen jälkeen on hyvä olo ja hyvä mieli. Suosittelen!”

”Ihan ensin iso kiitos joogarakkauden sytyttämisestä. Montaa päivää ei ole mennyt niin, etten olisi edes jotain pientä jooga harjoitusta tehnyt. Olen joogan myötä päässyt useita vuosia piinaavista alaselkäkivuista. 

Kiitos! ❤️”

”Tosi paljon olen tykännyt näistä sun joogavideoista. Vuoden joogakurssi jäsenyyden avulla jooga on jäänyt osaksi arkea ja huomaa kyllä, että alkaa kaivata edes pientä liikettä, jos on jäänyt tekemättä. Olen kokenut, että jooga on jäänyt osaksi elämää ja antanut siihen paljon hyvää. Tykkään lyhyemmistä jooga-hetkistä, kun ne on kiva ajoittaa aamuun. Nyt tein uusimman 25 minuutin harjoituksen minkä olit laittanut kurssille ja tykkäsin kovasti! ☺️ Kuuntelen myös usein iltaisin meditaatioitasi, ne saavat olon rauhoitettua. Eli iso kiitos! Todella tyytyväinen on tämä asiakas.”

Lue lisää joogakurssi jäsenyyksistä