Joogaa yrityksille

Kun henkilöstö voi hyvin, yritys voi hyvin. Tarjoamme etäjoogaa, taukojoogaa ja live joogatunteja, jotka eivät ainoastaan viesti henkilöstöllesi heidän tärkeydestään, vaan myös tukevat heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Valitkaa jooga kun haluatte:

 

  • Tasapainottaa henkilöstön vireystasoa ja kuormitusta
  • Nostattaa yhteishenkeä ja työnantaja mielikuvaa
  • Ylläpitää henkilöstön fyysistä ja psyykkistä työkykyä
  • Ennaltaehkäistä sairaspoissaoloja

Etäjooga, taukojooga, tuolijooga ja live joogatunnit yrityksille

Joogan teema voi olla mukaan herättelevä, virkistävä, palauttava tai stressiä lievittävä. 

Etäjooga ohjataan teidän Teams, Zoom tai Google Meet kokouksessa ja te voitte joogata esimerkiksi toimistolla, neukkarissa, työtilassa tai etätöiden lomassa kotona.

Työpäivän keskellä toimii hyvin taukojooga tai tuolijooga, joka rentouttaa kehon ja mielen jännitys- ja stressitiloja. Tuolijoogaa varten ei tarvita kuin tuoli jokaista osallistujaa varten, eikä siinä tule hiki, joten työpäivää voi jatkaa joogan jälkeen.

Työporukan yhteisen joogan ajankohta voi olla aamusta, aamupäivästä, lounaan jälkeen tai iltapäivästä. Joogan kesto on 15-60min toiveidenne mukaan. 

Ohjattujen joogaharjoitusten avulla jännitteet lievittyy kehossa ja mielessä tutkitusti.

Joogaharjoituksissa käytettävän hengitystekniikan ja liikkeiden avulla myös stressihormoonien eritystaso alkaa laskemaan.

Lisäksi joogaharjoitus tarjoaa tauon aivotyölle sekä virkistää kehoa.

Laadukkaat joogaharjoitukset teille ohjaa koulutettu Joogaohjaaja, Rentoutus- ja Mentaalivalmentaja Katja Mattila.

Suosituksia

”Kiitos sinulle tuhannesti viime viikon loistavasta tyhy-illasta. Aika tosiaan hurahti, ohjelma oli just hyvä ja ylitti kyllä kaikki odotukset 😊. Olisimme varmasti viihtyneet pidempäänkin. Seuraavan päivän palaverissa kaikki olivat tosi tyytyväisiä antamiisi vinkkeihin, sekä mielelle että keholle. Näistä puhuttiin viikon aikana moneenkin kertaan 😊 Minusta koko paketti toimi kyllä meille mahtavasti. Voin suositella muillekin 😊.”
SSAB
“Etäjoogaan osallistuneet ovat saaneet hyviä vinkkejä oman työn tauottamiseen työpäivän aikana. Jokainen on varmasti löytänyt omat suosikkiliikkeensä, joita voi käyttää vaikka joka päivä lyhyiden taukojen aikana. Odotimme Katjalta ammattimaista otetta etäjoogan järjestämiseen sekä hyviä vinkkejä työntekijöidemme työhyvinvoinnin edistämiseen. Palvelu vastasi meidän ennakko-odotuksiimme hyvin ja olemme olleet tyytyväisiä."
Spatineo
“Katja on meille tuttu jo aiemmilta tyhy-päiviltä. Parasta oli se, että pystyttiin toteuttamaan päivä ulkona, joka on täysi vastakohta sisällä tapahtuvalle toimistotyölle. Tämä päivä oli aivan ihana toit iloa ja valoa tähän päivään me ollaan niin kiitollisia siitä että saatiin tämä päivä kokea. Odotukset tyhypäivästä täyttyivät ja vielä enemmänkin. Päivä oli paras päivä aikoihin, ikimuistoisia luonto- ja liikuntakokemuksia. Suosittelisimme vastaavaa kaikille ilman rajoituksia"
SSAB

Joogatuntien hinnat yrityksille

Etäjooga ohjaukset virka-aikoina alkaen 150€ + 10% alv.

Livejooga ohjaukset alkaen 228€ + 10% alv.

Kysy tarjousta katja@joogakurssi.fi / 040 7645909

Säännöllisellä joogalla

Stressihormoonien eritys laskee

Hormonitoiminta tasoittuu

Aineenvaihdunta tehostuu

Kiristykset ja kivut höllää

Liikkuvuus lisääntyy

Unenlaatu paranee

Lihakset vahvistuu

Hengitys syvenee

Ryhti paranee

Jooga suoratoistopalvelu työntekijöille

Joogakurssilla voi valita harjoituksen 
käytettävän ajan 5-60min mukaan tai 18 eri teeman mukaan yli 170 harjoituksen videokirjastosta.

Joogan lisäksi käytettävissä ovat lihaskuntoharjoitukset ja meditaatiot.

Kaipaatte sitten rentoutta, liikkuvuutta, stressin lievitystä, selän pehmitystä, ryhtiä, lantion avausta, lihasten vahvistusta tai aineenvaihdunnalle buustia – löydätte sen joogakurssilta.

Harjoitukset ovat matalan kynnyksen joogaharjoituksia, jotka sopivat aloittelijoille ja joogaa jonkin verran harrastaneille.

Yrityksille hinnat alkaen 20€ / kk / henkilö

Kysy tarjousta katja@joogakurssi.fi / 040 7645909

Loving Wellness

Y-tunnus 2328940-9

katja@joogakurssi.fi
040 764 5909